Praktische info

Fijn dat je overweegt te komen kamperen bij Enter The Woods!
Hieronder enkele tips en informatie die zeker nuttig zal zijn.

MateriaalJe boekt bij ons een tent of staanplaats. Dat wil zeggen dat je zelf nog het één en ander moet meebrengen. Hieronder een lijstje van zaken die ons nuttig lijken. Je kiest natuurlijk zelf hoe comfortabel of avontuurlijk je wil kamperen.

- koeltas/frigobox (niet elektrisch)
- Eten en drinken (er is geen drinkbaar water aanwezig)
- Toiletspullen (enkel ecologische zeep)
- (Drink)water
- Zaklamp
- Warme nachtkledij

Er is in onze Glamping geen drinkwater beschikbaar. Breng dus zeker voldoende water mee om te drinken, om je eten te bereiden en je tanden te poetsen. Er staat wel een waterreservoir met water dat je kan gebruiken om te douchen en de afwas te doen, maar dit water is dus niet drinkbaar.

Wc, douchen en afwassen
Na een deugddoende boswandeling of een lange fietstocht is een douche geen overbodige luxe. Onze pop-up glamping is voorzien van een sanitair, geen enorm blok zoals op een camping maar een klein gebouwtje met back to basic sanitaire voorzieningen. Je kan een warme douche nemen (inbegrepen voor de Safaritent, €1 per persoon per nacht voor de camperplaatsen en staanplaatsen). Omdat je douchewater ongefilterd in de natuur terechtkomt, vragen we je om enkel biologisch afbreekbare zeep te gebruiken. En ook niet vergeten voor de afwas: wees lief voor de natuur en gebruik enkel biologisch afbreekbaar zeepsop. Opgelet, het water in het sanitair is niet drinkbaar.

In het sanitair staat ook een ecologisch droogtoilet. Voor wie niet vertrouwd is met het concept droogtoilet: je kan deze niet doorspoelen, ze zijn namelijk niet aangesloten op een riolering. Maar geen paniek: de pot wordt dagelijks geledigd, gereinigd en ontsmet. Na gebruik schep je een hoopje zagemeel in de pot, zodat niemand last heeft van geurhinder.

Wc-papier dien je zelf mee te brengen. En we bedoelen écht wc-papier, geen vochtige doekjes. De inhoud van de droogtoiletten wordt namelijk gecomposteerd en met vochtige doekjes lukt dat niet.

Elektriciteit & WifiWe voorzien ook geen elektriciteit in onze pop-up Glamping. Ben je toch aan je smartphone gehecht? Denk dan aan een powerbank om op te laden. Je neemt ook best een opgeladen zaklamp. Neem gerust een gezellige tafelkaars mee (of koop er één aan bij ons)

Er is geen wifi voorzien op de pop-up Glamping!

HuisdierenHoe graag we zelf dieren zien: Honden of andere huisdieren zijn niet toegestaan in onze Glamping, ook niet aan de leiband. Dit doen we om onze fauna en flora ten volle te beschermen, en ook om hygiënische redenen. We denken ook aan de veiligheid van onze andere gasten en medebewoners van het bos. Wie weet is er wel iemand allergisch?

BrandveiligheidIn een bos is het steeds opletten voor natuurbrand. Hierdoor geld er een rookverbod op het hele domein. Ook buiten. De vuurschaal mag enkel op een veilig en verantwoorde manier gebruikt worden tenzij ANB code oranje voor brandgevaar meld. Dan is iedere vorm van vuur verboden en moet je zelf opletten als je een glazen fles op drinkglas op de grond zou zetten.

Bij nood, bel onmiddellijk de nooddiensten! 112

ParkerenWe zien je natuurlijk het liefst komen met het openbaar vervoer, met de fiets of te voet. Kom je toch met de wagen, parkeer deze dan op de voorziene parkeerplaats. Parkeren op de straat is uiterst verboden! Per accomodatie is slechts één wagen toegestaan. Bij de tenten zelf zijn geen wagens toegelaten.

In- en uitcheckenWelkom! Wij wonen zelf in het bos en kunnen dus snel ter plaatse zijn. We spreken op voorhand een aankomstuur af. Dit kan van 17:00 tot 19:00. Op de dag van aankomst heb je toegang tot je tent vanaf 17u. Op je laatste dag verlaat je je tent ten laatste om 11u. Laat je tent achter zoals je deze gevonden hebt, netjes en opgeruimd. Dat wil zeggen dat je alle afval meeneemt.

Extra informatieOp de glamping staan meerdere accommodaties. Je deelt dus het domein mogelijks met andere gasten en mogelijks gaat er een leuke workshop door tijdens jullie verblijf

Verboden te roken

Geen huisdieren

Geen feestjes en evenementen

Stiltegebied !

Volledige stilte tussen 22u en 10u

Vuur verbod bij code oranje

Draai uw toestel a.u.b.